BRD Tennis Insider

Zi plină la BRD Bucharest Open: nouă jucătoare din România intră pe terenuri marți

Încep lucrurile serioase, prieteni. După ce ieri am aflat și ultimele jucătoare intrare pe tabloul de simplu din calificări – între ele Patricia Țig și Alexandra Cadanțu (din postură de lucky loser) – marți ne așteaptă o zi lungă și frumoasă la Arenele BNR.

Primul joc începe la ora 12.00, pe Grandstand, cu Arantxa Rus și Veronika Kudermetova, favorita trei. Pe același teren urmează trei meciuri care implică și jucătoare din România: Alexandra Cadanțu va juca cu Kristyna Pliskova, jucătoarea care deține recordul celor mai mulți aș serviți într-un meci WTA (31), Irina Bara are un meci interesant cu tânăra australiancă Fourlis, venită din calificări, iar Patricia Țig va căuta să-și continue parcursul frumos de la BRD Bucharest Open –  ea o întâlnește pe Anna Bondar, din Ungaria.

Pe Central, primul meci începe la ora 14.00 și ne aduce singurul duel românesc al zilei: Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian n-au mai jucat niciodată una contra celeilalte, o vor face acum, într-unul dintre cele mai așteptate jocuri de pe taboul de simplu.

Meciul lor va fi urmat de altă întâlnire atractivă: Irina Begu, campioană la simplu în 2017, campioană la dublu în 2017 și 2018, va juca cu Aleksandra Krunic, din Serbia.

În al treilea meci de pe Central se întâlnesc Ana Bogdan și Anastasija Sevastova, locul 12 WTA, campioana en-titre și principala favorită de anul acesta, înainte ca Gabi Ruse să închidă ziua Arena Centrală: ea va juca cu Barbora Krejcikova (Cehia).

Cristina Dinu șiAkgul Amanmuradova vor avea al doilea meci de pe Terenul 6. Adversarele lor sunt Bolsova și Mrdeza, din Spania, respectiv Croația.

Iată cum arată întregul program al zilei.

*

Așa cum știi deja, ediția din acest an a BRD Bucharest Open se desfășoară la Arenele BNR, în perioada 13-21 iulie 2019.

Biletele sunt disponibile pe bilete.ro și la casele de bilete de la Arenele BNR.

 

 

Editorial Staff | 16 iulie 2019
Share
Citește mai multe
Order of play
Rezultate
Brd Tennis insider
Bilete