BRD Tennis Insider

Wildcard-uri la BRD Bucharest Open pentru trei românce: Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian și Irina Bara

Elena Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian și Irina Bara sunt jucătoarele care au primit wildcard pe tabloul principal al ediției 2019 a BRD Bucharest Open.

Cele trei jucătoare se alătură astfel celorlalte trei românce deja prezente direct pe tablou, ridicând la 6 numărul sportivelor din țara noastră. Lor li se pot alătura și alte românce, via tabloul de calificări.

Elena Gabriela Ruse (21 de ani) a debutat în circuitul WTA chiar la București, acum doi ani, reușind atunci prima victorie a carierei într-un turneu WTA. Gabriela vine după câteva săptămâni bune în circuit; a făcut sferturi de finală la Nottingham, venind din calificări, pierzând în sferturi un meci greu cu Caroline Garcia. Apoi ea s-a calificat pe tabloul principal și la Wimbledon, unde a fost învinsă în turul 1 de Julia Goerges.

Jaqueline Cristian (21 de ani) a obținut prima victorie pe tabloul unui turneu WTA de asemenea în urmă cu doi ani la București. Ea ocupă locul 207, la șase locuri distanță de cel mai bun loc al carierei. În ultimele luni, Jaqueline a jucat trei finale ITF la Minsk, Grado și Chiasso, câștigând un titlu la Tunis.

Irina Bara (24 de ani) ocupă acum locul 188 WTA. A pierdut în calificările Wimbledon chiar la Gabriela Ruse și a bifat meciuri pe tablourile principale ale unor turnee WTA precum Bogota, Istanbul sau Rabat. Anul trecut, ea s-a calificat în runda secundă la București venind după trei victorii în calificări. A oprit-o atunci Polona Hercog.

Lista completă și prezentarea jucătoarelor de pe tabloul principal al BRD Bucharest Open este disponibilă AICI.

Ediția din acest an a ”BRD Bucharest Open” se va desfășura la Arenele BNR, în perioada 13-21 iulie 2019.

Biletele sunt acum disponibile pe bilete.ro și la casele de bilete de la Arenele BNR.

Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

 

Editorial Staff | 12 iulie 2019
Share
Citește mai multe
Order of play
Rezultate
Brd Tennis insider
Bilete