BRD Tennis Insider

Victorii importante în proba de dublu pentru jucătoarele din România

În proba de dublu, astăzi au avut loc patru meciuri, în fiecare evoluând cel puțin câte o româncă. În primul meci al zilei de pe Grandstand, echipa Irina Bara / Patricia Țig (foto), beneficiare a unui wild card, s-au calificat în sferturile de finală, după ce au trecut în două seturi, 6-2, 7-5, de perechea Cristina Bucșa/Prarthana Thombare.

Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse le-au eliminat pe campioanele din 2014 de la BRD Bucharest Open din proba de dublu, Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu, după un meci de două seturi, 6-4, 6-3, calificându-se astfel în sferturile de finală. Echipa Cristian/Ruse se va confrunta în sferturi cu Lara Arruabarrena/Andreea Mitu, echipă favorită 3.

Aliona Bolsova și Tereza Mrdeza au avansat în semifinale, după victoria obținută în fața echipei Ana Bogdan/Isabella Shinikova, 2-6, 7-6, 10-7, cu o revenire de la 2-4 în setul doi, respectiv în decisiv și alte două mingi de meci salvate.

Și, în final, favoritele principale, Irina Begu și Raluca Olaru (campioane în 2017), au trecut, 6-4, 6-2, de echipa Giorgia Marchetti/Laura Pigossi. Irina și Raluca vor juca în sferturile de finală contra echipei Irina Bara/Patricia Țig.

Editorial Staff | 17 iulie 2019
Share
Citește mai multe
Order of play
Rezultate
Brd Tennis insider
Bilete