BRD Tennis Insider

Trei întrebări cu Anna Karolina Schmiedlova: „Sunt foarte fericită că am câștigat și că am luptat atât de mult cum am luptat astăzi”

După un meci în care s-a luptat mai bine de trei ore, Schmiedlova a reușit să răsufle ușurată; imediat după, am stat de vorbă cu campioana din 2015 a BRD Bucharest Open. Iată declarațiile ei la cald după victoria împotriva Anei Bogdan:

Cel mai lung meci al zilei aici, poate din istorie turneului. Cum te simți?

Categoric a fost unul dintre cele mai grele meciuri din viața mea, Ana a jucat foarte bine și a fost foarte dificil, oricine poate vedea că, în cele din urmă, am luptat mai mult decât am jucat. Cred că a fost un meci bun, am încercat să rămân concentrată pentru că nu este ușor să joci la o astfel de oră. Sunt fericită că am putut juca și că mulți oameni au venit ne vadă, a fost o atmosferă foarte frumoasă. Sunt fericită să fiu aici pentru că am câștigat acest turneu o dată, așa că am amintiri foarte plăcute.

Ultima dată ai jucat cu Ana anul acesta la Bogota, unde ai câștigat mai ușor. Ce s-a schimbat astăzi?

Cred că ea a jucat mai bine astăzi decât data trecută. În Bogota am jucat în semifinale și în condiții diferite, iar aici ea a fost acasă și a avut mulți oameni care au susținut-o, plus că este diferit să joci într-un prim tur. Sunt foarte fericită că am câștigat și că am luptat la fel de mult cum am luptat astăzi.

Open-ul de la București este unul dintre turneele pe care le-ai câștigat, iar acum ai început să urci din nou în clasament. Crezi că poți să te întorci unde ai fost acum câțiva ani?

Este greu de spus pentru că aproape că am pierdut azi, nici nu știu cum am câștigat (zâmbind). Bucureștiul e cu adevarat important pentru mine, deoarece este o parte importantă a sezonului, îmi place foarte mult zgura și acesta este ultimul turneu. După o perioadă lungă de timp am intrat direct pe tabloul principal al unui turneu WTA, așa că sunt fericită că pot juca astfel de turnee.

Editorial Staff | 18 iulie 2018
Share
Citește mai multe
Order of play
Rezultate
Brd Tennis insider
Bilete