BRD Tennis Insider

Tabloul principal: Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan sunt printre capii de serie. Buzărnescu și Raluca Olaru, favoritele numărul 1 la dublu

Tragerea la sorți pentru tabloul principal de simplu de la BRD Bucharest Open 2018 a fost efectuată, România fiind reprezentată, pentru moment, de opt jucătoare, patru dintre ele fiind capi de serie: Mihaela Buzărnescu (nr. 2), Irina-Camelia Begu (3), Sorana Cîrstea (5) și Ana Bogdan (6).

Alături de ele mai sunt Alexandra Dulgheru, una dintre cele mai apreciate jucătoare la ediția de anul trecut, precum și cele trei tinere jucătoare care au primit wild card-uri pe tabloul principal: Andreea Roșca, Elena Gabriela Ruse și Miriam Bulgaru.

Pentru prima oară pe tabloul principal al unui turneu WTA, Andreea Roșca nu știe încă numele adversarei sale, pentru că trebuie să aștepte rezultatele finale din calificări, așa cum, de altfel, se întâmplă și în cazul Soranei Cîrstea, cap de serie nr. 5 la ediția din acest an.

Mihaela Buzărnescu, cel mai bine clasată dintre româncele prezente la BRD Bucharest Open 2018, și favorita numărul 2, întâlnește în primul tur o jucătoare care a participat la toate edițiile BRD Bucharest Open, Danka Kovinic, din Muntenegru.

Irina Begu, dublă-campioană anul trecut, și favorita nr. 3 la ediția din acest an, joacă în primul tur cu Ons Jabeur, din Tunisia. Elena Gabriela Ruse, beneficiară a unui wild card, debutează cu slovena Polona Hercog.

Ana Bogdan, cea de-a patra jucătoare din România cap de serie, favorită 6 în acest an, o întâlnește în primul tur pe singura jucătoare care a câștigat BRD Bucharest Open fără să fie din România. Este vorba despre slovaca Anna-Karolina Schmiedlova, campioană în 2015.

Adversar dificil pentru Alexandra Dulgheru,cea care, în primul tur, o întâlnește pe una dintre favorite, franțuzoaica Pauline Parmentier, numărul 7. Și  Miriam Bulgaru, de asemenea pentru prima oară pe tabloul principal la un turneu WTA, are o misiune grea. Ea se va duela cu una dintre primele zece jucătoare de pe tablou, Yafan Wang, din China.

Duminică a fost stabilit și tabloul de dublu pentru ediția de acest an. Sunt trei perechi în întregime românești, Mihaela Buzărnescu/Raluca Olaru, favoritele nr. 1, Irina Begu/Andreea Mitu, beneficiare ale unui wild card, și Jaqueline Cristian/Elena Gabriela Ruse. De asemenea, pe tablou mai sunt Irina Bara, care joacă cu germanca Nicola Geuer, acestea fiind favoritele nr. 3,  Alexandra Cadanțu, care face pereche cu Maria Irigoyen, din Argentina, și Miriam Bulgaru, alături de unguroaica Anna Bondar.

TABLOUL DE SIMPLU ESTE AICI

TABLOUL DE DUBLU ESTE AICI

Editorial Staff | 15 iulie 2018
Share
Citește mai multe
Order of play
Rezultate
Brd Tennis insider
Bilete