BRD Tennis Insider

Sorana Cîrstea: „Îmi doresc să câștig orice meci, chit că joc acasă sau în altă țară”

Multă dorință. Asta am văzut din partea Soranei Cîrstea la această ediție a BRD Bucharest Open. Din păcate pentru ea, condițiile dificile în care și-a câștigat meciul de joi cu Zanevska – plus ora târzie la care s-a terminat acea optime de finală – au costat-o vineri seară, în fața Sevastovei. Deși a început bine, cu multă energie, Sorana n-a părut să mai aibă rezerve pentru ultimele două seturi. Iată ce a avut ea de spus după meciul din sferturile de finală.

Ce n-a mai mers după câștigarea primului set

Eu îmi doresc să câștig orice meci, chit că joc acasă sau în altă țară; în momentul în care intru pe teren, intru să câștig. Am început foarte bine meciul, am fost agresivă, am fost peste ea, apoi la începutul setului doi am avut o cădere și acolo cred că s-a jucat meciul. Am lăsat-o să intre în joc, m-am retras puțin, n-am mai jucat de pe linia de fund și în final ea a fost mai constantă decât mine.

Game-ul de 2-2 din setul decisiv

Da, un game foarte important, veneam de la 0-2 la 2-2 pe un fond de tenis bun, am revenit de la 0-40 la 40 egal, acolo, dacă e să îmi reproșez ceva, este că am avut game-ul în mână și nu l-am luat. N-am știut să accelerez puțin și cred că acela a fost punctul cheie unde s-a decis setul trei.

Despre oboseala acumulată cu o seară înainte

Contează (resursele de energie n.red.), pentru că aseară am terminat la ora unu, am ajuns acasă la două, până am adormit s-a făcut 3 jumătate. Cu adrenalina nu am reușit să dorm, iar la opt am fost în picioare. Ea a avut două zile de pauză, se simte diferența, însă chiar și așa cred că puteam să câștig acest meci.

Trecerea de la zgură la hard

De pe zgură pe hard este destul de ușoară acomodarea, singura suprafață care ne creează probleme este iarba, pentru că nu suntem obișnuite, jucăm doar trei turnee pe an. Cred că am timp suficient să mă pregătesc pentru turneele din America.

 

Editorial Staff | 21 iulie 2018
Share
Citește mai multe
Order of play
Rezultate
Brd Tennis insider
Bilete