Simona Halep: ”E un moment foarte frumos și vreau să-l țin cât mai mult”
.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele BRD Bucharest Open 2016 după o victorie în doar două seturi, 6-4, 6-2 cu Danka Kovinic, din Muntenegru, o victorie care i-a dat multă încredere pentru meciul de sâmbătă cu Vania King, din SUA.

”Nu mi s-a părut ușor, am jucat destul de bine. Am intrat cu încredere, am jucat solid, am fost agresivă. A fost un joc bun pentru mine și mă bucur că am putut să joc mai bine decât în meciurile de dinainte”, a spus Simona la conferința de presă de după meci, ocazie cu care a vorbit și despre viitoarea adversară: ”Mâine va fi dificil, dar e semifinală. Sunt bucuroasă că sunt pentru a doua oară în semifinală aici, acasă. Va fi un meci frumos și, sper, bineînțeles, să-l și câștig. Vania King este o jucătoare inteligentă, are un joc bun, este rapidă, o știu destul de bine. Acum, o să vedem, e o nouă zi, am șansa mea și cu siguranță voi lupta să câștig”.

”E frumoasă viața acasă, în România, mereu a fost. După cum se vede, sunt foarte relaxată. Simt că românii își doresc foarte mult să mă vadă jucând, să facem poze, să le dau autograf. E un moment foarte frumos și vreau să-l țin cât mai mult, să am cât mai multe rezultate. Le mulțumesc pentru susținere și e de apreciat că vin la fiecare meci să mă vadă”, a mai spus Halep la finalul unei zile bune pentru ea.