BRD Tennis Insider

Patricia Țig și Oana Simion, Wild-card-uri în calificări la BRD Bucharest Open 2019, după turneul de precalificări organizat de FRT

Având în vedere numărul mic de Wild-Card-uri(2), numărul mare de solicitări, și clasamentul apropiat al sportivelor, FRT a organizat un turneu de precalificari pentru calificările turneului WTA de la București. Astfel, acest turneu de selecție pentru cele 2 Wild – Card -uri în calificări la BRD Bucharest Open 2019 a avut în perioada 6-8 iulie, la Centrul Național de Tenis.

La acest turneu au fost invitate sportive cu vârste între 19 și 23 de ani, cu clasament WTA, plus două invitații acordate de FRT, invitații primite de Patricia Țig și Oana Gavrilă. Dintre jucătoarele invitate, următoarele au confirmat participarea: Gabriela Talabă, Miriam Bulgaru, Oana Simion, Ilona Ghioroaie, Georgia Crăciun, Andreea Prisăcariu, Oana Gavilă și Patricia Țig

Sistemul de joc a fost eliminatoriu, iar în semifinale au ajuns Patricia Țig, Miriam Bulgaru, Oana Simion și Gabriela Talabă.
În finala mare au jucat Țig și Simion, meciul fiind câștigat cu 6-2, 6-4 de Patricia, în vreme ce în finala mică s-a impus, după un meci extrem de disputat, Miriam Bulgaru, cu 7-6(5), 5-7, 6-1, în fața Gabrielei Talabă.

În urma acestor rezultate, Patricia Țig și Oana Simion vor primi un Wild-card în calificările de la BRD Bucharest Open 2019, care încep sâmbătă, 13 iulie, de la ora 10.

FOTO: NEAL TROUSDALE

Editorial Staff | 9 iulie 2019
Share
Citește mai multe
Order of play
Rezultate
Brd Tennis insider
Bilete