BRD Tennis Insider

Mihaela Buzărnescu: „Totul se desfășoară pe teren și nu pot prezice nimic de dinainte”

După victoria împotriva lui Yafan Wang și calificarea în semifinala de la BRD Bucharest Open, Mihaela Buzărnescu pare că se simte din ce în ce mai confortabil în fața publicului român și speră acum să prindă măcar una dintre finalele de duminică. Ea joacă în semifinale și la dublu, unde face pereche cu Raluca Olaru. Iată ce ne-a spus la conferința de presă:

Despre meciul cu Yafan Wang

Da, fost un meci dificil, pentru că ea a jucat foarte bine, a alergat la toate mingile și m-a surprins de câteva ori, nu credeam că le mai poate recupera. A fost și umiditate foarte mare, a fost și cald, condițiile nu au fost deloc ușoare și sunt încântată că am reușit să câștig acest meci.

Despre problema de la ochi din primul set

Mi-a ieșit lentila de contact din ochi și nu puteam să o mai pun la loc, a trebuit să chem medicul ca să vadă dacă am și altceva în ochi și să îmi dea cu o soluție dezinfectantă și mi-am schimbat lentila.

Așteptări

Nu am nicio așteptare. Aștept să joc mâine și voi vedea în timpul meciurilor care vor fi rezultatele la finalul fiecăruia. Totul se desfășoară pe teren și nu pot prezice nimic de dinainte. Mâine e o nouă zi.

Condiția fizică

Fizic sunt OK, mă  simt mai bine decât acum două zile. Mi-a priit că ieri am avut doar meciul de dublu.

Despre adversara din semifinală, Petra Martic

Am jucat de două ori pe iarbă până acum, dar ea este o jucătoare foarte muncitoare care nu renunță absolut deloc, are un serviciu bun, fizicul ei o avantajează. Aștept publicul să vină să ne susțină mâine, sper să fie și Sorana în semifinale – ca să fim două românce. Meciul se va decide pe teren, nu în tribune, dar sper ca publicul să mă avantajeze pe mine. În rest, cred că va fi un meci bun.

Cred că fiecare meci e altceva, chiar dacă joci de trei ori la rând cu aceeași adversară în trei săptămâni, fiecare meci va fi diferit. Acum e pe o suprafață diferită, așa că lucrurile vor fi altfel. Martic e o jucătoare excelentă și cred că o să fie un meci bun.

Despre cele două meciuri care o așteaptă mâine

Din păcate timpul este limitat, câteodată ai o oră, câteodată poate fi cazul să ai finală la simplu și dublu și să ai doar 40 de minute la dispoziție între cele două meciuri. Nu este deloc ușor, trebuie să te adaptezi, refacerea este scurtă și trebuie să îți impui singur să te refaci.

Sigur, nu sunt 100 la 100 fizic precum în alte ocazii, dar nu sunt obosită.

Finală cu Sorana?

Eu îmi doresc o finală cu oricine. Pur și simplu eu îmi doresc pentru mine să ajung să joc cât mai multe finale WTA. Dacă ar fi încă o româncă ar fi foarte bine pentru țara noastră și îmi doresc să ajungem amândouă; pentru mine orice adversar este la fel de important, dar cel mai important e să ajung eu în finală.

Relația cu fanii

Este din ce în ce mai bine, mă bucur că reușesc să joc cât mai multe meciuri și atunci sunt mult mai adaptată cu ei. Sper ca și mâine să fie plin, sunt fericită să îi văd că vin într-un număr așa mare.

Aici găsești programul de sâmbătă.

 

 

 

 

 

Editorial Staff | 20 iulie 2018
Share
Citește mai multe
Order of play
Rezultate
Brd Tennis insider
Bilete