BRD Tennis Insider

Martina Di Giuseppe câștigă un meci întins pe două zile cu Varvara Lepchenko. Laura Siegemund revine în sferturile de finală

Într-un meci suspendat ieri din cauza întunericului și continuat astăzi, Martina Di Giuseppe a obținut una dintre cele mai importante victorii ale carierei – prima pe un tablou principal WTA – după 3-6, 6-1, 7-6 (3) cu Varvara Lepchenko.

În vârstă de 28 de ani, Martina Di Giuseppe a bifat la BRD Bucharest Open premieră după premieră. Întâi, ea a reușit să se califice, pentru prima dată, pe un tablou principal WTA după trei victorii în calificări, unde le-a învins pe Francesca Jones (6-3, 6-4), Daniela Seguel (6-0, 6-3) și Anna Bondar (6-3, 6-4), iar astăzi, italianca a trecut în trei seturi de mult mai experimentata Varvara Lepchenko, obținând astfel prima ei victorie pe un tablou principal al unui turneu WTA.

Următoarea sa adversară va fi Veronika Kudermetova, favorita 3 a turneului, care a învins-o ieri pe olandeza Arantxa Rus, 6-2, 6-4. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, anul acesta, în calificările turneului de la Istanbul, cu victoria rusoaicei Kudermetova.

Laura Siegemund revine în sferturile de finală

Favorita 6 a turneului, Laura Siegemund (foto), o jucătoare care excelează pe zgură, s-a calificat și ea în sferturile de finală, după victoria izbutită în fața Larei Arruabarrena, 7-5, 6-3. În primul set, Siegemund a trebuit să revină de la 3-5.

Pentru Siegemund, care se află într-un proces de revenire după accidentarea gravă suferită la genunchi în 2017, acest rezultat este cel mai important al sezonului. E primul sfert de finală WTA pe care-l reușește în 2019.

Siegemund se va revedea în meciul următor cu Irina Begu. Până acum, cele două și-au împărțit victoriile: în 2015, pe zgura, la Charleston s-a impus Irina în două seturi, în 2016, la Indian Wells, a câștigat Siegemund în trei seturi.

Editorial Staff | 17 iulie 2019
Share
Citește mai multe
Order of play
Rezultate
Brd Tennis insider
Bilete