Jessica Moore și Varatchaya Wongteanchai, campioane la dublu la BRD Bucharest Open 2016
.

Jessica Moore (AUS) și Varatchaya Wongteanchai(THA) au câștigat titlul la dublu, la ediția 2016 a BRD Bucharest Open, după ce au învins în finală pe Alexandra Cadanțu și poloneza Katarzyna Piter cu 6-3, 7-6(5).

Pentru australianca Moore acesta este primul titlu WTA din carieră, în vreme ce thailandeza Varatchaya a mai câștigat un trofeu la dublu, în acest an, la Kuala Lumpur.

”Acesta este primul titlu WTA și sunt foarte fericită. Am avem o mare victorie în această săptămână într-un loc foarte frumos. Sunt pentru prima dată aici și o să am amintiri grozave. Jucăm împreună de aproape opt săptămâni și este bine să terminini cu un așa succes. Îmi place să joc dublu și dacă o să ne descurcăm bine și la următorul turneu poate ajungem să jucăm la US Open” a declarat Jessica Moore pentru www.brdbucarestopen.ro, în vreme ce Varatchaya Wongteancha a spus: ”Astăzi am fost foarte fericită, după ce am câștigat turneul. Am fost nervoasă la începutul meciului, dar apoi lucrurile au mers din ce în ce mai bine. Îmi place mult acest turneu. Mi-a plăcut mâncarea, hotelul, arena. Totul a fost perfect. Toți cei implicați au fost uimitori. Sper să ne întoarcem anul viitor”.