BRD Tennis Insider

Irina Bara, după turul doi de la București: „Cu munca, o să vină și rezultatele”

Irina Bara a vent în sala de conferință pentru a răspunde la câteva întrebări despre meciurile ei de miercuri: a pierdut la simplu, în fața slovenei Polona Hercog, dar a câștigat la dublu, alături de Nicola Geuer.

Despre meciul de simplu

Sunt foarte bucuroasă că am reușit să mă calific și să trec de primul tur, bineînțeles sunt și dezamăgită, îmi doream un rezultat mai mare, dar din păcate am fost și puțin obosită după meciurile din calificări și nu am reușit să fiu 100%.

Despre jocul de dublu

La dublu este diferit, suntem două, mai e și partenera. Întotdeauna îmi găsesc energia necesară pentru dublu, indiferent de meciul de simplu și de cum mă simt.

Simplu sau dublu?

Știu că am avut rezultate mai bune la dublu până acum, dar eu vreau să joc amândouă. Vreau să ajung cât mai sus în ambele.

Cum caracterizează jocul din meciul de simplu

A fost un prim set destul de echilibrat, am avut șansele mele, din păcate nu le-am luat și atunci ea și-a ridicat nivelul și a început să joace mai bine. Întotdeauna, dacă nu îți iei șansele, îi dai încredere adversarei și începe să joace mult mai bine. Ea are un serviciu destul de bun, câteodată imprevizibil, cu un as și apoi dublă, dar asta este. Ultima dată am câștigat în fața ei și de asta sunt puțin dezamăgită astăzi, dar poate data viitoare.

Obiective

Obiectivul meu e să fiu sănătoasă și sa mă pot pregăti  în continuare cum m-am pregătit și până acum. Cu munca, o să vină și rezultatele. Îmi doresc să particip pe tabloul principal la turneele de Grand Slam și să fiu în prima sută la simplu.

 

 

 

 

Editorial Staff | 18 iulie 2018
Share
Citește mai multe
Order of play
Rezultate
Brd Tennis insider
Bilete