BRD Tennis Insider

BRD Bucharest Open | Tragerea la sorți a tabloului aduce meciuri tari încă din primul tur

Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse – două dintre cele trei românce care au primit wildcard pentru această ediție a turneului de la Arenele Romane, alături de Irina Bara – au fost invitatele speciale ale ceremoniei de tragere la sorți a tabloului de simplu de la BRD Bucharest Open 2019.

Alături de ceilalți oameni prezenți la eveniment, mai toți poftiți, rând pe rând, să extragă câte-un număr pentru tablou, cele două au putut chiar să-și împartă singure norocul: Jaqueline a primit o întâlnire cu Sorana Cîrstea, un meci pe cât de dur, pe atât de interesant de urmărit din tribune (cele două n-au mai jucat una contra celeilalte), iar Gabi Ruse va juca cu Barbora Krejcikova (118 WTA), o jucătoare care excelează la jocul de fileu, fiind și fost lider mondial la dublu.

Meciuri complicate au și Ana Bogdan, care joacă cu Anastasija Sevastova, deținătoarea trofeului și principala favorită și anul acesta, dar și Irina Begu, care va deschide cu Aleksandra Krunic (113 WTA), o jucătoare care nu dă niciun punct gratis.

Dacă vrei să citești mai multe despre jucătoarele prezente anul acesta la BRD Bucharest Open, le-am făcut o scurtă prezentare.

Irina Bara va juca cu o adversară venită din calificări, un turneu în care Patricia Țig, Miriam Bulgaru, Cristina Dinu, Nicoleta Dascălu și Alexandra Cadanțu au trecut mai departe și vor juca duminică – intrarea este liberă.

Iată cum arată tabloul de simplu:

 

Editorial Staff | 13 iulie 2019
Share
Citește mai multe
Order of play
Rezultate
Brd Tennis insider
Bilete