BRD Tennis Insider

Mihaela Buzărnescu și Raluca Olaru au pierdut în semifinala de dublu cu Zanevska și Kovinic

N-a fost să fie pentru Mihaela Buzărnescu azi. Ea a pierdut și la dublu, alături de Raluca Olaru (6-4, 6-1, învinse de Zanevska/Kovinic) după ce anterior cedase în semifinala de simplu, așa că n-a mai putut să adauge o nouă finală în palmares, alături de cele deja jucate anul acesta. Până la București, Mihaela jucase deja două finale la simplu anul acesta (la Hobart și la Praga) și alte patru la dublu (Praga, Strasbourg, Nottingham, Eastbourne). Dar citind lista acestor finale, exceptând-o pe cea de la Hobart, toate celelalte sunt jucate foarte recent, într-o perioadă foarte aglomerată pentru Mihaela, care a ajuns la capătul puterilor în această zi ploioasă de sâmbătă.

Fetele începuseră semifinala excelent. Au făcut break și se poziționaseră bine în startul de meci. O nouă ploaie strașnică de vară a întrerupt meciul, obligându-i pe spectatori să se refugieze care încotro, iar pe cele patru semifinaliste, să se retragă la vestiar. La reluare, lucrurile n-au mai mers atât de bine pentru Buzărnescu / Olaru, care au pierdut patru game-uri la rând; au egalat pentru 4-4, dar la următorul lor serviciu, pierdut pe punct decisiv, s-a cedat și setul. Manșa a doua a început iarăși promițător pentru românce, care au făcut break în primul game, dar apoi meciul a curs într-o singură direcție. Zanevska și Kovinic și-au făcut constant ușor serviciul și au pus presiune la retur, adjudecându-și meciul în 74 de minute.

Ele se vor întâlni pentru primul lor trofeu în această formulă cu Irina Begu și Andreea Mitu, în finala de dublu a BRD Bucharest Open 2018, programată duminică, de la ora 14:30.

 

Editorial Staff | 21 iulie 2018
Share
Citește mai multe
Order of play
Rezultate
Brd Tennis insider
Bilete